• 5% > Dierenopvang Koningen
  • Gratis verzending Nederland
  • Op bestelling gemaakt
  • Verse kruiden
  • Meow Birthday Box
Home » 🔨 Veiling = Open 23 oktober!

Als extra onderdeel van het Aurora Amra Vlinderfonds wil ik regelmatig een veiling organiseren. Met de opbrengst wordt een goed gevulde Vlinderbox naar een kattenopvang in Nederland verzonden. Hierin zullen een aantal handgemaakte kattenspeeltjes zitten en uiteraard snackies.

Wat er geveild gaat worden zullen voornamelijk mijn eigen handgemaakte kattenspeeltjes zijn. De opbrengst hiervan (min een minimaal bedrag aan materiaalkosten & verzendkosten) wordt besteed aan een kattenopvang in Nederland. Via Instagram & Fecebook en Uitgaven Vlinderfonds 2021 kun je zien waar het pakket naartoe is gegaan en wat er allemaal in zat.

 

Van de opbrengst van deze veiling worden 2 Vlinderboxen gemaakt, de laatste twee van dit jaar. Hoe hoger de opbrengst, des te meer speeltjes er gemaakt worden voor onderstaande Dierenopvang!

  • De eerste Vlinderbox gaat naar Dierenopvantehuis de Bommelwaard, gewoon om ze te bedanken voor het zorgen voor alle katten & kittens die maar binnen bijven komen.
  • De tweede Vlinderbox gaat naar Stichting Hanna - De achtste hemel, als ik de berichtjes op Facebook lees spreekt daar zoveel liefde uit voor de dieren en haar 'afscheidsverhalen' overtreffen die van mij ruim. Reden genoeg voor een leuk cadeau!

 

Heb je op 12 november om 20:00 het hoogste bod geplaatst dan krijg je binnen 24 uur een mail met een betaalverzoek. Verzendkosten worden berekend na het sluiten van de veiling, dit ivm het eventueel winnen van meerdere veilingen.

 


Bieden is nog niet mogelijk, er worden nog speeltjes toegevoegd. De veiling wordt 23 oktober geopend!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.