• 5% > Dierenopvang Koningen
  • Op bestelling gemaakt
  • Verse kruiden
  • Meow Birthday Box
  • Nederland & Belgiรซ
Home » ๐Ÿ”จ Veiling = GESLOTEN!

Als extra onderdeel van het Aurora Amra Vlinderfonds wil ik regelmatig een veiling organiseren. Met de opbrengst wordt een goed gevulde Vlinderbox naar een kattenopvang in Nederland verzonden. Hierin zullen een aantal handgemaakte kattenspeeltjes zitten en uiteraard snackies.

Wat er geveild gaat worden zullen voornamelijk mijn eigen handgemaakte kattenspeeltjes zijn. De opbrengst hiervan (min een minimaal bedrag aan materiaalkosten) wordt besteed aan een kattenopvang in Nederland. Voorlopig heb ik nog enkele kattenopvang die ik een Box wil toesturen. Zodra ik daar doorheen ben zal het in overleg met jullie gaan via Instagram & Fecebook. Via beide sites en Uitgaven Vlinderfonds 2021 kun je zien waar het pakket naartoe is gegaan en wat er allemaal in zat.

De eerste Vlinderbox zal naar Stichting Beertje gaan. Zij bieden een thuis aan zieke katten in hun laatste levensfase. Dit kunnen ook katten zijn met suikerziekte die thuis of in het asiel niet meer verzorgd worden. Ook deze katten verdienen leuke speeltjes en snacks!

Heb je op 7 september om 20:00 het hoogste bod geplaatst dan krijg je binnen 24 een mail met een betaalverzoek. Verzendkosten worden berekend na het sluiten van de veiling, dit ivm het eventueel winnen van meerdere veilingen.