• 5% > Stichting Katshuisch
  • Op bestelling gemaakt
  • Verse kruiden
  • Meow Birthday Box
  • Nederland & België
Home » Recensies
Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Lisa van der Valk
een maand geleden

Op Instagram kwamen wij vaker producten tegen, nu toch zelf eens besteld. Twee eieren en een octopus besteld welke zéér goed in de smaak vallen bij onze kattenvriendjes! Een groot succes. De eieren en octopus gaan het hele huis mee in de bek, delen is geen optie meer. Bestelling was binnen drie werkdagen al binnen. Super service!

HDCT
een maand geleden

Hoi Lisa,
Bedankt voor je recensie en de filmpjes die je hebt gestuurd, altijd fijn om te zien dat de speeltjes goed aanslaan 🥰

Annemieke Offermans
een maand geleden

Echt een aanrader! We hebben al 2x besteld en hebben inmiddels een muis, een bal, een trapzakje en een inktvis. Mizu en Fuego zijn er weg van. Ze slepen er mee door het huis en slapen er mee in hun mand. Heel bijzonder, want Mizu vindt speeltjes nooit zo interessant. Maar deze wel.

HDCT
een maand geleden

Dank je wel voor je recensie!
Veel plezier met de speeltjes 🥰

Karin Peters
een maand geleden

De doos was open en daar stond de eerste al bij de ballen. Helemaal blij. Nu al een succes.

HDCT
een maand geleden

Dank je wel voor je recensie!
Veel plezier met de speeltjes 🥰

Martine kerssens
3 maanden geleden

Deze week mijn bestelling binnen gekregen. Keurig verpakt. De speeltjes (ik had verschillende soorten besteld) zagen er allemaal zo leuk, mooi en netjes uit.
De poezen hadden meteen door dat het voor hun was want dat roken ze hahaha! Ze zijn er echt dolblij mee! Liggen er continu mee te spelen.
Dus echt een aanrader!!

Renee
6 maanden geleden

Ik vond HandmadeDutchCatToys via Instagram. Ik vond de website overzichtelijk, duidelijke prijzen en mooie kleurrijke speeltjes. Mijn katten zijn gek op muisjes, dus wilde ik muisjes zonder catnip. Er werd dezelfde avond nog gereageerd dat dat geen probleem was en de datum waarop ze hopelijk klaar waren. Binnen drie dagen had ik mijn pakket, super goed ingepakt, en mooie speeltjes. De katten zijn er weg van. Ik raad iedereen deze webshop aan! Ik bestel er zeker vaker en zal het aanraden!

Nyssina
7 maanden geleden

Gewoon WOW! Twee maal al besteld, en wat zijn al de speeltjes prachtig. Ze is ook super vriendelijk, echt een top communicatie. Hou er wel rekening mee dat de verzending naar België lang kan duren, 1ste maal iets langer als 1week moeten wachten. En de 2de maal 3 weken! (Dit ligt aan de post, en kan zij niks aan doen) wij bestellen zeker nog eens als de nieuwe kittens er (bijna) zijn! Lieve groetjes Nyssina

Kim
9 maanden geleden

Prachtig gehaakte octopusjes besteld als verjaarscadeau voor ons kattenprinsje. Pakketje was er snel en leuk contact met de maakster. Storm was er direct dolblij mee. Bijna zonde, want ze zijn zo mooi gemaakt dat ik ze liefst ongeschonden laat. Ha ha, dan heb ik nog eens een excuus om nieuwe te bestellen. Het beste adres heb ik daar iig voor gevonden!

Ashley
9 maanden geleden

Super goede ervaring! Ik werd fijn geholpen en kreeg snel reactie op mijn berichtjes. De katten vinden de speeltjes heerlijk. Ik raad deze webshop zeker aan!

Annegien (@Sjefkat)
10 maanden geleden

Supersnelle service, ik had de spulletjes al heel snel binnen en ze waren erg mooi, helemaal zoals op de foto's. Het pakje kon - heel slim vacuum getrokken- door de brievenbus en mijn kat was meteen verliefd op de catnip-balletjes. Ik ga zeker nog een keer leuke cadeautjes uitzoeken hier!

Annika (@the_cats_jackie_and_daniel)
10 maanden geleden

Goede en vriendelijke service. Snelle levering, de katten zijn er heel blij mee en gingen gelijk spelen. Ik heb een stelletje sloppers hier en deze speeltjes zijn helemaal veilig voor ze!

Sabijn Vorstenbosch
een jaar geleden

Eigenaresse is erg vriendelijk en denkt graag mee! Ze stond open voor al mijn vragen. De speeltjes zijn super schattig, leuk en mooi, het is duidelijk te zien dat ze er aandacht aan besteed. Daarnaast worden de speeltjes heel netjes verpakt en snel opgestuurd. Top service!

Gehaakte Kattenspulletjes
een jaar geleden

Dank je wel voor je reactie 🥰
Ik hoop dat ze het dubbele op gaan leveren voor de veiling!

Lisanne
een jaar geleden

Ik kreeg het pakketje vanmiddag netjes binnen, speeltje was heel netjes verpakt. Bij openen kon ik niet eens een foto maken want mijn katten hadden het meteen door! Ze hebben het speeltje meteen helemaal vies en nat geknuffeld, haha. Ze zijn er dol op, en ik ook want hij is super leuk! Dank je wel kattenkussen_nl! 🥰

Gehaakte Kattenspulletjes
een jaar geleden

Dank je wel voor je reactie 🥰
Veel speelplezier!

Sylvana - @bibi_en_bo
een jaar geleden

Bibi en Bo zijn helemaal weg van de speeltjes, al vanaf het moment dat we het pakje open maakte! Enthousiast aan het snuffelen door de geur van catnip en dolblij aan het spelen met de speeltjes. Leuke en mooie spullen, daarbij een fijne en lieve service! Bedankt 😺

Gehaaktekattenspulletjes
een jaar geleden

Bedankt voor je reactie 🥰
Fijn dat Bibi & Bo zo enthousiast zijn!

Sharon (@aragdollnamedpeter)
een jaar geleden

Peter is helemaal gek op deze speeltjes. Peter vindt bijna alle speeltjes niet interessant, maar de gehaakte speeltjes zijn Peters eerste keus! Ze zijn ook echt super schattig, dus dat ze rond het huis slingeren is helemaal geen probleem. Levering is snel en contact verloopt ook goed. Je kunt al je wensen aangeven. Super leuk!

Gehaakte Kattenspulletjes
een jaar geleden

Dank je wel voor je reactie!
Fijn dat de speeltjes zo goed in de smaak vallen 🤗

Sanne - Ayla.mainecoonforestcat
een jaar geleden

Ayla, Zoë en Bert zijn gelijk enthousiast als ze de muisjes ruiken! Ze zien er ook mooi uit en verzending is snel. We zijn erg blij met onze muisjes ! Bedankt

Gehaakte Kattenspulletjes
een jaar geleden

Bedankt voor je reactie 😊
Fijn dat de katten er zo blij mee zijn, zelfs de oude Zoë 🥰

Ollie, Simba, Sammy en Nero
een jaar geleden

Onze katten zijn helemaal weg van het muisje en de balletjes! Sammy speelt bijvoorbeeld normaal gesproken nooit, op de dag van ontvangst was hij de hele dag bezig! Ben erg blij!

Lilian
een jaar geleden

Bedankt voor je reactie 😊
Wat grappig dat dan de kat die normaal niet speelt ze geweldig vindt 🥰

Kayleigh (@loki_en_raven)
een jaar geleden

Hele leuke muisjes! Al 2x muisjes besteld. Raven is er weg van en speelt er de hele dag door mee. Ik ga hier zeker de muisjes blijven bestellen :) hele vriendelijke service en heel veel keuze uit wolkleuren. Dankjewel voor de top service!

Lilian
een jaar geleden

Dank je wel voor je reactie, fijn dat jullie zo enthousiast zijn over de speeltjes 🥰

Chantal van Essen
een jaar geleden

Goede kwaliteit van de muisjes! Snelle levering (was binnen een dag al binnen na bestelling) ! Je word vriendelijk geholpen en ze denkt met je mee (: Zou hier zeker meer bestellen!

Lilian
een jaar geleden

Graag gedaan!
Bedankt voor je lieve reactie en veel speelplezier voor de katten 😘

Kiley ( @luna_blackbeauty)
een jaar geleden

Super schattige speeltjes en zeer goede kwaliteit ! Ze zien niet alleen heel leuk uit maar ons poesje vind ze ook super ! Haar nieuwe lievelingsspeelgoed ! Zal hier zeker vaker bestellen :)

Lilian
een jaar geleden

Dank je wel voor je reactie!
Ben blij dat de speeltjes goed in de smaak vallen.