• 5% > Dierenopvang Koningen
  • Gratis verzending Nederland
  • Op bestelling gemaakt
  • Verse kruiden
  • Meow Birthday Box
Home » Over Mij

Hoi,

Ik ben Lilian, de maakster van alle kattenspeeltjes die je in de webshop kunt vinden. In 2019 ben ik begonnen met haken. In eerste instantie kussenhoezen voor thuis en daarna heb ik wat vensterbankkussens gemaakt voor mijn eigen katten. Daarmee is het allemaal begonnen.

De vensterbankkussens liepen qua verkoop niet zo goed en eind 2019 ben ik vanlieverlee wat speeltjes gaan maken. De webshop bestaat sinds begin 2020 en de speeltjes zijn de hoofdzaak geworden, ik heb ondertussen ook zelf wat speeltjes ontworpen en het is een redelijke verslaving geworden. Af en toe maak ik op bestelling nog wel vensterbankkussens of matjes.

Vanaf april ben ik goede doelen gaan steunen met een gedeelte van de inkomsten door middel van donaties. Maar al snel vond ik dit niet passen bij wat ik doe. Ik maak kattenspeeltjes en wilde eigenlijk dat ook katten die in een opvang wachten tot zij mogen verhuizen naar hun Furrever Home hiervan zouden kunnen genieten. In september is mijn lieve Aurora overleden en dat is de aanleiding geweest om iedere maand uit haar naam een mooi pakket met speeltjes en wat nuttige & lekkere dingen naar een opvang te sturen. En dat voelt goed 🥰

Afijn, bedankt dat je even langs komt op mijn website en dit verhaal hebt gelezen 😊