• 5% > Stichting Dierenthuis
  • Op bestelling gemaakt
  • Verse kruiden
  • Meow Birthday Box
  • Nederland & Belgiรซ
Home » ๐Ÿ›’ Meow Birthday Box
Rating: 5 sterren
1 stem

Een superleuke verjaardagsbox voor je kat, maar natuurlijk ook heel leuk om cadeau te geven.

Het verschil met de standaard boxen die al verkrijgbaar zijn is dat je bij deze je favoriete kleuren mag opgeven. Met de speeltjes die ik zelf maak hou ik daar dan rekening mee. Hierdoor zal ook iedere Meow Birthday Box anders zijn qua samenstelling en kleur.  Ook de andere speeltjes, snacks & extraatjes zullen variëren. Elke box is dus uniek!

In de Meow Birthday Box zullen minimaal 3 HDCT kattenspeeltjes zitten, deze zullen ook wisselend zijn en er kunnen ook speeltjes bij zitten die (nog) niet in de webshop verkrijgbaar zijn.

De Meow Birthday Box wordt verzonden per brievenbusdoos dus je hoeft hier niet voor thuis te blijven.

โ–ช๏ธŽ Graag minimaal 2 weken voor de verjaardagsdatum bestellen (België 4 weken van te voren ivm bezorgtijd), dan heb ik ruim de tijd om de speeltjes te maken.

โ–ช๏ธŽ Met de aankoop van een Meow Birthday Box steun je automatisch de kattenopvang van de maand door middel van vlinders. In februari is dit Stichting Dierenthuis.

Box S = ๐Ÿฆ‹  Box M = ๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹  Box L = ๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹

  • Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België betekent dit helaas wel dat er voor € 3,75 minder aan producten in de box zitten!


Meow Birthday Box

โ‚ฌย 25,00

Meow Birthday Box

โ‚ฌย 25,00

Het begin is er, leuk inpakpapier met bijpassend vloeipapier & lint.