Webshop sluit 31-12-2022!!!

Nadat ik een kussen had gemaakt voor de bovenste verdieping vond ik dat de 1e verdieping ook wel een make-over kon gebruiken. Deze keer een dekentje gemaakt, gehaakt met dubbele draad en garen van de Zeeman.

Er lag hier sinds vorig jaar een eigen gemaakt vensterbankkussen maar die was vanlieverlee een beetje verkleurd. In plaats van een kussen heb ik deze keer voor een matje gekozen. Is ook een stuk goedkoper want heb in plaats van 4 bollen nu maar 2 bollen gebruikt ;-)

  • Gemaakt van Zpagetti garen [Stone Grey]

Soms haal ik wel eens alles weg voor het keukenraam en is er plek voor 2 katten. Aangezien de vensterbank van steen is en dus vrij koud moest er dus een 'reserve' matje komen.

Meestal loopt het overigens uit op ruzie als er 2 voor het raam zitten...

Aurora is het model deze keer.

  • Gemaakt met Zpagetti garen [Silver Grey]

Het ligplekje was een beetje een rommeltje dus daar moest een nieuw kussen op komen. Ik had een een vensterbankkussen gemaakt van deze wol en vond deze zo mooi en zacht dat ik er zelf ook iets van in huis moest hebben, hahaha.

Zoals verwacht is Hinto er superblij mee!

Ook vanuit de slaapkamer aan de tuinkant moeten vogeltjes gespot kunnen worden, dus een kussen van 60 cm gehaakt voor deze hobby.

Aurora is overigens meer van de vlinders, maar ook die zijn vanaf deze plek te spotten.

Je hebt een mandje en daar wil je een kussentje in hebben...

Mooi roze voor de dames dacht ik zo, en wie ligt erin? Juist Hinto, hij is altijd in voor nieuwe kussens, mandjes enz...

Omdat Kayleigh last heeft van haar knieën moest er een opstapje in de keuken komen. Eigenlijk wil ik niet dat ze op het aanrecht komen maar ja, ze doen het toch wel en daar hebben we de enige vensterbank beneden waar ze op kunnen liggen. Dus om haar knieën te besparen maar een 'opstapkrabpaaltje' gekocht.

 

De krabpaal is bewerkt met krijtverf en voorzien van een kussentje op maat.. Uiteraard moest dit gelijk allemaal uitvoerig onderzocht worden door Aurora & Luana.