• 5% > Stichting Amsterdamse Zwerfkatten
 • Op bestelling gemaakt
 • Verse kruiden
 • Meow Birthday Box
 • Nederland & BelgiΓ«
Home » Aurora Amra Vlinderpakket » Verzonden pakketten 2021

April 2021 - Het Katshuisch

De kattenopvang die in april het Aurora Amra Vlinderpakket ontvangt is bekend. Het Katshuisch is aangemeld door Corien & Tanja.
β–ͺ︎Het Katshuisch is een opvang voor gehandicapte katten. Er wonen katten met diverse handicaps zoals: scoliose, vergroeiingen, ataxie, maar ook katten die na een ongeluk gehandicapt zijn geworden.
β–ͺ︎De katten wonen in een huiselijke omgeving en krijgen alle (medische) zorg die ze nodig hebben.

Er zijn in maart maar liefst 142 verzameld voor deze opvang!

Ik heb contact gehad met de opvang om na te vragen wat ze op dit moment goed kunnen gebruiken. Dat waren specifieke brokken waarvan ik 15 kilo heb aangeschaft, hiervoor zijn 120 vlinders gebruikt.

De overige vlinders zijn gebruikt bij mijn eigen pakket. Daar zitten nog 18 blikjes vlees, snacks en chocola bij voor het personeel.
Uiteraard zitten er ook veel speeltjes bij zoals je op de foto's ziet. Ivm pasen natuurlijk een paaspakketje, balletjes met rammeldoosjes voor de blinde katten en nog veel meer... De persoonlijke touch van Aurora zit in het vlinderdoosje, daar zitten een paar van haar favoriete speeltjes en vlees in ⭐

Ik hoop dat jullie de pakketten net zo leuk vinden als ik, de katten zijn er in ieder geval blij mee ❀

Ik wil jullie namens het Katshuisch en mezelf heel erg bedanken voor jullie donaties πŸ’Ÿ Zonder jullie hulp had ik dit niet kunnen doen πŸ¦‹


Maart 2021 - Stichting Dierenthuis

 • Ik had al wel een lijstje met diverse kattenopvang die in aanmerking zouden komen voor een Aurora Amra Vlinderpakket maar gisteren zat ik even op Facebook te kijken en daar kwam deze stichting voorbij. Na een tijdje op hun Facebook pagina en website rondgesnuffeld te hebben was het duidelijk. Deze mooie stichting zou in maart een prachtig pakket krijgen πŸ¦‹
 • Wat doet Stichting Dierenthuis?
  Zij bieden (o.a.) onderdak aan tientallen kansarme katten. Dit kunnen verwilderde, gehandicapte, katten met FIV, en chronisch zieke katten zijn. Ze hebben in ieder geval allemaal een rugzakje. De dieren die hier terecht komen worden niet meer herplaatst, en mogen hier voor altijd blijven.
  De katten verblijven in prachtige ruime kamers en ze hebben een grote tuin ter beschikking.
  Er is zelfs een eigen kliniek met een vast medisch team, de dieren hoeven dus nooit de stress te ervaren om naar de dierenarts te gaan.
 • We hebben in totaal 58 vlinders verzameld πŸ€— (8 daarvan zijn gebruikt voor de melk en chocolade uit Pakket 1)
  πŸ¦‹ Pakket 1 (foto's) bestaat uit 11 van mijn handgemaakte speeltjes, 2 speeltjes die Aurora's favoriet waren, melkkuipjes & chocolade voor het personeel.
  πŸ¦‹ Voor pakket 2 heb ik na overleg met de opvang voor de overige 50 vlinders 96 blikjes Gourmet mousse - om medicijnen in te verstoppen - en 3 zakjes snoepjes kunnen bestellen. Deze zijn rechtstreeks bij de opvang bezorgd.
  Namens @dierenthuis & mij heel erg bedankt voor jullie donaties en vertrouwen ❀

Februari 2021 - Dierenopvangcentrum HoKaZo

Via internet kwam ik op de website van HoKaZo, wat mij vooral aansprak was het anti-inslaapbeleid en het feit dat de dieren zo lang er geen furrever home voor ze gevonden is gewoon in de opvang mogen blijven. Jong, oud, met of zonder gebruiksaanwijzing of rugzakje, bange katten of katten met FIV of een andere ziekte, ze mogen allemaal blijven tot zich nieuw personeel aandient.

Voor de verzamelde vlinders (80) heb ik 96 blikjes Gourmet Gold met smeltende kern besteld, daar is grote behoefte aan omdat daar de medicijnen in verstopt worden. Voor de katten met blaasproblemen wilden ze graag Smilla kattendrink dus dat zit er ook bij, 36 stuks. Uiteraard moest er ook nog wat lekkers bij, dit is een multipack Catessy Kattensnoepjes geworden. Dit totale pakket wordt rechtstreeks naar de opvang verzonden.

Van mezelf gaat er nog pakket met heel veel speeltjes, een fijne vensterbankmat en wat lekkers voor het personeel naar HoKaZo. Daarbij zitten ook 'oude katerbrokken' van Hinto omdat hij die niet meer mag omdat hij sinds oktober diabetes heeft. Aangezien er bij HoKaZo wel wat oudere katten verblijven kunnen ze deze goed gebruiken.

Een kleine persoonlijk touch is het 'vlinderdoosje' waar Aurora's favoriete voer & speeltjes in zitten πŸ₯° Dit is nieuw en ik vind dat dit de pakketten net iets extra's geeft.

Veel plezier met alles wat jullie kant op komt!

Foto's volgen zodra het pakket ontvangen is.


Januari 2021 - Athens Stray Kittens

Het eerste pakket gaat dit jaar naar het buitenland. Via de mail kwam een verzoek binnen van Henrieke voor Athens Stray Kittens, en hoewel de pakketten eigenlijk bedoeld zijn voor opvang in Nederland wil ik voor de Griekse katten graag een keer een uitzondering maken. Ik heb een zwak voor Griekenland en de katten die daar soms onder barre omstandigheden hun leventje moeten leven. Dus de knoop was snel doorgehakt, ik ga in ieder geval een paar katten gelukkig maken met speeltjes en eten!

In totaal zijn er 72.5 vlinders verzameld waarvan ik er 65 gebruikt om via hun website voer aan te schaffen. Het restant wordt gebruikt om wat lekkers voor de katten en het personeel te kopen en dat zal via mijn eigen pakket met speeltjes richting Athene gaan.