• 5% > Stichting Amsterdamse Zwerfkatten
  • Op bestelling gemaakt
  • Verse kruiden
  • Meow Birthday Box
  • Nederland & Belgiรซ
Home » Aurora Amra Vlinderpakket » Verzonden pakketten 2020

December 2020 - Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

Via @Royalpaws_Boutique kwam ik aanraking met deze stichting. Zij deed via Instagram een oproep om donaties op te halen voor het pakket dat zij daar zou brengen. Zo kwam ik op het idee om ook een mooi pakket samen te stellen.

Eigenlijk had ik er geen idee van dat we ook in Nederland zoveel zwerfkatten op één plek hadden. In het buitenland zie je dat helaas vaak genoeg maar om eens andere reden verbaasde het me dat dat hier ook zo was. Heel naïef van mij waarschijnlijk.

Ik heb contact met ze gehad en er was vooral behoefte aan Urinary en Sensitive voer. We hebben een leuk bedrag opgehaald dus heb daar ik een Concept for Life pakket voor gekocht. Dit bestaat uit een zak Urinary brokken + 6 blikjes, een zak Gastro Intestinal brokken + 6 blikjes en 3 tubes lekkere pasta. Dit pakket is rechtstreeks naar de opvang verzonden.

Er gaat natuurlijk ook nog een pakket met speeltjes en 'leftover' brokken van mij die kant op. Een kat minder en een kat met suikerziekte zorgt ervoor dat ik zelf het één en ander over heb. Wat lekkers erbij voor de katten en het personeel en dan is het pakket compleet!


December 2020 - Jolanda Kittens Wierden

Na wat zoeken op internet naar diverse kattenopvang kwam ik de Facebook pagina van Jolanda tegen. Op dat moment werden er met grote regelmaat kittens bij haar gebracht. Ik heb daar zoveel respect voor, vind dat zo lief en knap dat je dat kunt. (Ik zou ze allemaal zelf willen houden) Dus ik vond dat zij wel een Aurora Amra Vlinderpakket verdiend!

Ze gaf aan dat ze kittenvoer genoeg had dus heb ik bij Zooplus wat leuke dingetjes uitgezocht. We hebben niet voor niks met z'n allen vlinders verzameld dus er moet wat leuks voor gekocht worden ๐Ÿ˜‰ Ik heb een speelmat, een kittenkrabpaal, een kartonnen krabplank en een mooi kartonnen huis besteld. Uiteraard zit er ook nog wat lekkers voor de kittens en het personeel bij.


November 2020 - Gastgezin Waalwijk 

Bibi & Bo hebben een Giveaway via Instagram gewonnen, je kon een Vlinderpakket winnen voor een kattenopvang naar keus. Bibi & Bo zijn door jullie opgevangen en hebben een goede tijd gehad.

Als bedankje voor jullie inzet ontvangen jullie namens Bibi, Bo & mij een leuk handgemaakt speeltjespakket. Het inktvisje is gevuld met valeriaan, het balletje met matatabi en het kussentje en maantje met catnip.

Ik begreep dat jullie nu een aantal kittens in huis hebben dus daarom heb ik er wat verschillende kittenbrokjes & blikjes vlees bij gedaan.

Als jullie foto's hebben van de kittens met de speeltjes ontvang ik die graag ๐Ÿฅฐ Dit kan via Instagram: @handmade.dutch.cat.toys of via de mail info@gehaaktekattenspulletjes.nl

Veel plezier met het pakket!

Er zitten een aantal visitekaartjes bij, misschien kunnen jullie die meegeven aan het nieuwe personeel van kittens die de speeltjes leuk vinden.


November 2020 - Villa Vacht

Ik was op internet aan het zoeken voor een kattenopvang waarvan ik dacht dat zij wel een leuk pakket konden gebruiken. Al snel kwam ik bij jullie uit en ik dacht, wauw wat geweldig dat er mensen zijn alleen verlamde katten opnemen. Wat een ongelofelijke grote zorg moet dat zijn. De operaties, de verzorging, maar ongetwijfeld zijn er ook vele mooie momenten.

Ik hoop dat de katten de speeltjes leuk vinden, het is voor ieder wat wils met verschillende vormen & kruiden. In de creme/bruine speeltjes zit valeriaan, in de groen/grijze speeltjes matatabi en in de felgekleurde speeltjes catnip.

En er gaan ook nog wat lekkere en nuttige dingetjes bij!


Oktober 2020 - Dierenopvangcentrum Gouda

Jullie ontvangen dit pakket via @bjorn_bennie (Instagram). Zij hebben de giveaway van september gewonnen en deze prijs komt dus mede namens hun jullie kant op!

Het pakket bestaat uit 6 door mij gemaakte speeltjes, 2 met catnip, 2 met matatabi en 2 met valeriaanwortel. Uiteraard zit er ook nog wat te smullen bij.

Ik hoop dat de katten & kittens die bij jullie zijn ze heel leuk vinden en er veel plezier mee gaan hebben.

Groetjes,

Lilian.

Er zitten een aantal visitekaartjes bij, misschien kunnen jullie die meegeven aan het nieuwe personeel van katten/kittens die de speeltjes leuk vinden.

Via Instagram heb ik een aantal foto's gekregen, superleuk om te zien dat de katten er blij mee zijn!