• Op bestelling gemaakt
  • Verse kruiden
  • Verzending: Nederland & België
Home » Aurora Amra Vlinderpakket

Aurora Amra Vlinderpakket

De tekening is gemaakt door Annemieke Offermans.


Aurora Amra       3 september 2017 - 1  september 2020

Aurora was vanaf het begin af aan ons zorgenkindje. In de paar jaar die ze bij ons was zijn we vaak bij de dierenarts geweest. Aurora had nooit zomaar iets, ze was altijd van de extremen, het was alles of niets. Gelukkig waren de laatste 8 maanden geweldig voor haar. Geen dierenartsbezoekjes en ze had het superdruk met vlinders vangen. Ze probeerde ze zelfs door de deur heen te vangen 😅

Eind augustus kwam ze ineens mank naar beneden lopen terwijl ze vlak daarvoor nog het aanrecht opscheurde om 'mee te helpen' met de vaat wassen. Na een paar dagen was het nog niet over dus toch maar naar de dierenarts. Het was tenslotte Aurora en ik had er geen goed gevoel bij hoewel ze nog wel gewoon at en dronk. De arts constateerde lossen knieschijven, pijnstillers en afwachten. Dat weekend ging ze steeds verder achteruit totdat ze op zondag alleen nog maar languit lag. Toch maar weer naar de dierenarts... Na bloedonderzoek was het duidelijk, ze had acuut nierfalen en moest de volgende dag opgenomen worden.

Ze heeft haar 2e naam helaas niet nog een keer waar kunnen maken, Amra betekent sterk & krachtig. De eerste nacht in de dierenkliniek is ze er geheel tegen mijn wens stiekem tussenuit geknepen 🥺 Ze was altijd al stronteigenwijs en had een sterke eigen wil dus eigenlijk zou het me niet moeten verbazen 😉

Ik wilde graag iets doen om in ieder geval de naam van mijn lieve prinses in leven te houden. Na even denken zijn het vlinderpakketten geworden met haar naam. Vlinders waren de laatste maanden haar lust en leven 🦋

De Vlinderpakketten zijn voornamelijk bedoeld voor alle prinsjes & prinsesjes die nog op zoek zijn naar een nieuw Furrever Home en nu in een asiel, kattenopvang, gastgezin o.i.d. in Nederland verblijven. Om hun leventjes tot die tijd nog leuker te maken stuur ik eens in de maand een pakket met minimaal 6 speeltjes naar een opvang (afhankelijk van de grootte van de opvang) van jouw of mijn keus. Ieder pakket bestaat uit speeltjes met verschillende kruiden, voor elk wat wils dus! Naast de speeltjes zit er ook pakketje bij met Aurora's favorieten zoals speeltjes & snacks.

Wil je een asiel, opvang, gastgezin o.i.d. aanmelden zodat deze kans maakt op een pakket? Klik dan op onderstaande button. Het pakket wordt rechtstreeks naar de opvang verzonden dus graag de naam en het adres erbij vermelden. Het zou ook fijn zijn als je vermeld waarom deze opvang een pakket verdiend.

Aurora komt nog regelmatig langs op het Instagram account van mijn katten, zie link hieronder.


Hoe kun je zelf een bijdrage leveren aan de pakketten?

Het lijkt me leuk om naast de kattenspeeltjes die ik zelf maak ook wat spulletjes bij het pakket te kunnen doen waar de kattenopvang op dat moment behoefte aan heeft. Dit kan speciaal voer, handdoeken, vlooienmiddel oid zijn, ik zal dit navragen bij de opvang die een pakket gaat ontvangen. Doneren kan door middel van Vlinders te kopen of via de kraskaart (1 a 2x per maand)

  • Als je een bestelling plaatst kun je via de link 'Doneer Vlinders voor.. ' vlinders toevoegen aan je winkelwagen. Het aantal kun je dan nog naar wens aanpassen.
  • Heb je geen speeltjes nodig maar wil je wel Vlinders doneren gebruik dan button 'Doneer een Vlinder via Ideal'. Je kunt dan zelf een bedrag kiezen.
  • Via Instagram en Facebook kun je ook meedoen met de 'Raskatten kraskaart'. Hierop staan 20 vakjes waarvan je er 1 of meer kunt kopen en degene met het winnende raskatvakje wint een leuke speeltje. 
  • Op de Homepage kun je zien hoeveel vlinders we met elkaar verzameld hebben.
  • Het totale aantal verzamelde vlinders op de laatste dag van de maand wordt gebruikt voor het pakket wat de volgende maand verzonden wordt.
  • Aan het begin van de maand wordt de opvang die een maand later een pakket krijgt bekend gemaakt.

 

In februari gaat het Aurora Amra Vlinderpakket naar: Dierenopvangcentrum HoKaZo