• 15% kortingscode: NOVEMBER15
  • Op bestelling gemaakt
  • Verse kruiden
  • Shipping all over Europe
Home » Aurora Amra Vlinderpakket

Aurora Amra Vlinderpakket

Aurora Amra       3 september 2017 - 1  september 2020

Geheel onverwacht hebben wij afscheid moeten nemen van onze knappe, lieve en supereigenwijze dame Aurora. Ik wilde graag iets doen om in ieder geval de naam van mijn lieve prinses in leven te houden. Na even denken zijn het vlinderpakketten geworden met haar naam. Aurora was dol op vlinders, in haar laatste maanden heeft ze er heel veel gevangen. Zelfs als ze binnen zat probeerde ze ze nog door het glas heen te vangen.

De Vlinderpakketten zijn voornamelijk bedoeld voor alle prinsjes & prinsesjes die nog op zoek zijn naar een nieuw Furrever Home en nu in een asiel, kattenopvang, gastgezin o.i.d. in Nederland verblijven. Om hun leventjes tot die tijd nog leuker te maken stuur ik eens in de maand een pakket met minimaal 3 speeltjes naar een opvang (afhankelijk van de grootte van de opvang) van jouw of mijn keus. Ieder pakket bestaat uit speeltjes met verschillende kruiden, voor elk wat wils dus!

Maar ik vind dat bijvoorbeeld ook een kattencafé of mensen die katten opvangen die niet of heel moeilijk te herplaatsen zijn een pakket verdienen. Het concept opvang is dus vrij breed, het belangrijkste is dat het naar een opvang gaat en niet naar bijvoorbeeld een cattery of een vriendin die net een kitten heeft.

Wil je een asiel, opvang, gastgezin o.i.d. aanmelden zodat deze kans maakt op een pakket? Klik dan op onderstaande button. Het pakket wordt rechtstreeks naar de opvang verzonden dus graag de naam en het adres erbij vermelden. Het zou ook fijn zijn als je vermeld waarom deze opvang een pakket verdiend.

De tekening is gemaakt door Annemieke Offermans.

Het lijkt me leuk om naast de kattenspeeltjes die ik zelf maak ook wat spulletjes bij het pakket te kunnen doen waar de kattenopvang op dat moment behoefte aan heeft. Dit kan speciaal voer, handdoeken, vlooienmiddel oid zijn, ik zal dit navragen bij de opvang die een pakket gaat ontvangen. Doneren kan door middel van Vlinders te kopen of via de kraskaart (vanaf week 47 of 48)

  • Als je een bestelling plaatst kun je via de button 'Doneer een Vlinder € 1,-' vlinders toevoegen aan je winkelmandje. Het aantal kun je dan nog naar wens aanpassen.
  • Heb je geen speeltjes nodig maar wil je wel Vlinders doneren gebruik dan button 'Doneer een Vlinder via Ideal'. Je kunt dan zelf een bedrag kiezen.
  • Via Instagram en Facebook kun je ook meedoen met de 'Raskatten kraskaart' werken. Hierop staan 20 vakjes waarvan je er 1 of meer kunt kopen en degene met het winnende raskatvakje wint een leuke speeltje. 
  • Op de Homepage kun je zien hoeveel vlinders we met elkaar verzameld hebben.
  • Het totale aantal verzamelde vlinders op de laatste dag van de maand wordt gebruikt voor het pakket wat de volgende maand verzonden wordt.
  • Aan het begin van de maand wordt de opvang die een maand later een pakket krijgt bekend gemaakt.

 

Onderstaande kattenopvang ontvangen dit jaar nog een Aurora Amra Vlinderpakket.*

December:

Jolanda Kittens Wierden

Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

* Vanaf 2021 wordt er weer 1 pakket per maand verzonden.


December 2020 - Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

Via @Royalpaws_Boutique kwam ik aanraking met deze stichting. Zij deed via Instagram een oproep om donaties op te halen voor het pakket dat zij daar zou brengen. Zo kwam ik op het idee om ook een mooi pakket samen te stellen.

Eigenlijk had ik er geen idee van dat we ook in Nederland zoveel zwerfkatten op één plek hadden. In het buitenland zie je dat helaas vaak genoeg maar om eens andere reden verbaasde me dit. Heel naïef van mij waarschijnlijk.

Ik heb contact met ze gehad en er was vooral behoefte aan Urinary en Sensitive voer. We hebben een leuk bedrag opgehaald dus deze ga ik bestellen bij Zooplus en laat deze direct daar bezorgen.

Er gaat natuurlijk ook nog een pakket met speeltjes en 'leftover' brokken van mij die kant op. Een kat minder en een kat met suikerziekte zorgt ervoor dat ik zelf het één en ander over heb. Wat lekkers erbij voor de katten en het personeel en dan is het pakket compleet!

December 2020 - Jolanda Kittens Wierden

Na wat zoeken op internet naar diverse kattenopvang kwam ik de Facebook pagina van Jolanda tegen. Op dat moment werden er met grote regelmaat kittens bij haar gebracht. Ik heb daar zoveel respect voor, vind dat zo lief en knap dat je dat kunt. (Ik zou ze allemaal zelf willen houden) Dus ik vond dat zij wel een Aurora Amra Vlinderpakket verdiend!

Ze gaf aan dat ze kittenvoer genoeg had dus heb ik bij Zooplus wat leuke dingetjes uitgezocht. (Foto's volgen binnenkort, zodra ze het pakket ontvangen heeft) We hebben niet voor niks met z'n allen vlinders verzameld dus er moet wat leuks voor gekocht worden 😉 Uiteraard zit er nog wel wat lekkers voor de kittens en het personeel bij.

November 2020 - Gastgezin Waalwijk 

Bibi & Bo hebben een Giveaway via Instagram gewonnen, je kon een Vlinderpakket winnen voor een kattenopvang naar keus. Bibi & Bo zijn door jullie opgevangen en hebben een goede tijd gehad.

Als bedankje voor jullie inzet ontvangen jullie namens Bibi, Bo & mij een leuk handgemaakt speeltjespakket. Het inktvisje is gevuld met valeriaan, het balletje met matatabi en het kussentje en maantje met catnip.

Ik begreep dat jullie nu een aantal kittens in huis hebben dus daarom heb ik er wat verschillende kittenbrokjes & blikjes vlees bij gedaan.

Als jullie foto's hebben van de kittens met de speeltjes ontvang ik die graag 🥰 Dit kan via Instagram: @handmade.dutch.cat.toys of via de mail info@gehaaktekattenspulletjes.nl

Veel plezier met het pakket!

Er zitten een aantal visitekaartjes bij, misschien kunnen jullie die meegeven aan het nieuwe personeel van kittens die de speeltjes leuk vinden.


November 2020 - Villa Vacht

Ik was op internet aan het zoeken voor een kattenopvang waarvan ik dacht dat zij wel een leuk pakket konden gebruiken. Al snel kwam ik bij jullie uit en ik dacht, wauw wat geweldig dat er mensen zijn alleen verlamde katten opnemen. Wat een ongelofelijke grote zorg moet dat zijn. De operaties, de verzorging, maar ongetwijfeld zijn er ook vele mooie momenten.

Ik hoop dat de katten de speeltjes leuk vinden, het is voor ieder wat wils met verschillende vormen & kruiden. In de creme/bruine speeltjes zit valeriaan, in de groen/grijze speeltjes matatabi en in de felgekleurde speeltjes catnip.

En er gaan ook nog wat lekkere en nuttige dingetjes bij!


Oktober 2020 - Dierenopvangcentrum Gouda

Jullie ontvangen dit pakket via @bjorn_bennie (Instagram). Zij hebben de giveaway van september gewonnen en deze prijs komt dus mede namens hun jullie kant op!

Het pakket bestaat uit 6 door mij gemaakte speeltjes, 2 met catnip, 2 met matatabi en 2 met valeriaanwortel. Uiteraard zit er ook nog wat te smullen bij.

Ik hoop dat de katten & kittens die bij jullie zijn ze heel leuk vinden en er veel plezier mee gaan hebben.

Groetjes,

Lilian.

Er zitten een aantal visitekaartjes bij, misschien kunnen jullie die meegeven aan het nieuwe personeel van katten/kittens die de speeltjes leuk vinden.

Via Instagram heb ik een aantal foto's gekregen, superleuk om te zien dat de katten er blij mee zijn!