• 5% > Jochemstichting
 • Op bestelling gemaakt
 • Verse kruiden
 • Meow Birthday Box
 • Nederland & Belgiรซ
Home » Aurora Amra Vlinderpakket

Aurora Amra Vlinderpakket

Rating: 5 sterren
1 stem

De tekening is gemaakt door Annemieke Offermans.


Aurora Amra       3 september 2017 - 1  september 2020

Aurora was vanaf het begin af aan ons zorgenkindje. In de paar jaar die ze bij ons was zijn we vaak bij de dierenarts geweest. Aurora had nooit zomaar iets, ze was altijd van de extremen, het was alles of niets. Gelukkig waren de laatste 8 maanden geweldig voor haar. Geen dierenartsbezoekjes en ze had het superdruk met vlinders vangen. Ze probeerde ze zelfs door de deur heen te vangen ๐Ÿ˜…

Eind augustus kwam ze ineens mank naar beneden lopen terwijl ze vlak daarvoor nog het aanrecht opscheurde om 'mee te helpen' met de vaat wassen. Na een paar dagen was het nog niet over dus toch maar naar de dierenarts. Het was tenslotte Aurora en ik had er geen goed gevoel bij hoewel ze nog wel gewoon at en dronk. De arts constateerde lossen knieschijven, pijnstillers en afwachten. Dat weekend ging ze steeds verder achteruit totdat ze op zondag alleen nog maar languit lag. Toch maar weer naar de dierenarts... Na bloedonderzoek was het duidelijk, ze had acuut nierfalen en moest de volgende dag opgenomen worden.

Ze heeft haar 2e naam helaas niet nog een keer waar kunnen maken, Amra betekent sterk & krachtig. De eerste nacht in de dierenkliniek is ze er geheel tegen mijn wens stiekem tussenuit geknepen ๐Ÿฅบ Ze was altijd al stronteigenwijs en had een sterke eigen wil dus eigenlijk zou het me niet moeten verbazen ๐Ÿ˜‰

Ik wilde graag iets doen om in ieder geval de naam van mijn lieve prinses in leven te houden. Na even denken zijn het vlinderpakketten geworden met haar naam. Vlinders waren de laatste maanden haar lust en leven ๐Ÿฆ‹

De Vlinderpakketten zijn voornamelijk bedoeld voor alle prinsjes & prinsesjes die in een asiel, kattenopvang, gastgezin o.i.d. in Nederland verblijven. Om hun leventjes extra op te fleuren stuur ik eens in de maand een pakket met minimaal 6 speeltjes naar een opvang (afhankelijk van de grootte van de opvang) van jouw of mijn keus. Ieder pakket bestaat uit speeltjes met verschillende kruiden, voor elk wat wils dus! 

Naast de speeltjes zit er ook pakketje bij met Aurora's favorieten zoals speeltjes & snacks, dat maakt het net weer even iets persoonlijker.

Wil je een asiel, opvang, stichting, gastgezin o.i.d. aanmelden zodat deze kans maakt op een pakket? Klik dan op onderstaande button. Het pakket wordt rechtstreeks naar de opvang verzonden dus graag de naam en het adres erbij vermelden. Het zou ook fijn zijn als je vermeld waarom deze opvang een pakket verdiend.

Aurora komt nog regelmatig langs op het Instagram account van mijn katten, zie link hieronder.


Hoe kun je zelf een bijdrage leveren aan de pakketten?

 • Door een bestelling te plaatsen doneer je al 5% van je aankoopbedrag aan de kattenopvang van de maand! Deze 5% wordt gebruikt voor pakket 1 wat bestaat uit de handgemaakte kattenspeeltje en wat lekkers voor de katten en het personeel. (de speeltjes & verzendkosten hiervan zijn voor mijn rekening!)
 • Wil je extra doneren dan kan dat door 'Doneer vlinders voor...'toe te voegen in je winkelwagen. Dit kan bij de laatste stap voor je je bestelling bevestigd.
 • Heb je geen speeltjes nodig maar wil je wel Vlinders doneren gebruik dan de link 'Doneer een Vlinder via Ideal', je kunt zelf een bedrag kiezen.
 • De gedoneerde vlinders worden gebruikt voor pakket 2, in overleg met de opvang stel in een pakket samen bij Zooplus of Bitiba met producten die de opvang op dat moment goed kan gebruiken.
 • Op de startpagina kun je zien hoeveel vlinders we met elkaar verzameld hebben.

In mei gaat het Aurora Amra Pakket naar de Jochemstichting. Alle gedoneerde vlinders + 5% van het aankoopbedrag van 1 tot en met 31 mei is voor deze stichting.

Aurora's life...


2021 Opvang Aangemeld Vlinders
Januari Dierenopvangcentrum Hokazo X 72.5
Februari Stichting Dierenthuis X 58
Maart Het Katshuisch Tanja & Corien 142
April Stichting Amsterdamse Zwerfkatten X 83
Mei Jochemstichting Mireille
Juni Kittenopvang Mi-How & Kittenopvang Thuis Marieke & Margo
Juli Dierenasiel Zwolle X
Augustus Dierenopvang Koningen Annemiek
September De poezenboot X
Oktober Stichting Beertje X
November
December

2020

 • December - Athens Stray Kittens
 • December - Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden
 • December - Jolanda Kittens Wierden
 • November - Villa Vacht
 • November - Gastgezin Waalwijk
 • Oktober - Dierenopvangcentrum Gouda