Webshop sluit 31-12-2022!!!

Ballenbox + extra's - Stichting Dakloos Dier

Gepubliceerd op 10 juni 2022 om 12:23

Begin van het jaar nam een medewerker van Stichting Dakloos Dier contact met me op ivm het maken van Streepje de kat. Hartstikke leuk en een uitdaging omdat knuffels maken niet echt mijn ding is. Ik had nog veel last van mijn schouder en was druk met de paascollectie dus het werd een paar maanden doorgeschoven.

 

Toen het met mijn schouder weer wat beter ging was het de bedoeling eraan te gaan beginnen maar eigenlijk wist ik iemand die dit veel beter en sneller kon 🙃 Dus de stoute schoenen aangetrokken en een berichtje gestuurd naar @fabulouswhiskers. Gelukkig wilde zij dit heel heel graag doen 🥰 En laat ik eerlijk zijn...ik had Streepje echt niet beter kunnen maken!

 

Om mijn schuldgevoel 'af te kopen' heb ik heel veel kattenspeeltjes gemaakt voor ze. Ik had ook nog wat vensterbankmatjes over, blikjes kip welke de dames niet lekker vinden en Hinto's 🌈 bed wat sinds hij niet meer bij ons is niet meer wordt gebruikt en samen met wat lekkers voor het personeel is dit hele pakket ondertussen verzonden en ontvangen door de stichting ❤️

🦋 De verzendkosten zijn betaald via het Aurora Amra Vlinderfonds


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.