Webshop sluit 31-12-2022!!!

Markt - Stichting Superkatten

Pas geleden vroeg Stichting Superkatten of ik 25 juni wat te doen had. Ik had al zo'n vermoeden dat het iets met een markt te maken had en dat bleek ook zo te zijn 😉 Nu ben ik om één of andere reden niet echt een 'markttype', dus in plaats van daar zelf te gaan staan heb ik de beroemde vaas gevuld met diverse speeltjes en deze naar ze verzonden. De totale opbrengst is voor de katten 😻

🦋 De verzendkosten zijn betaald via het Aurora Amra Vlinderfonds

Lees meer »

Mandjes Wildopvang - Dierenambulance HoKaZo

Via een post (Facebook & Instagram) vroeg ik om een dierenambulance of wildopvang te taggen die deze mandjes goed kon gebruiken. Via Facebook werd Dierenambulance HoKaZo getagd en zij krijgen de mandjes volgende week toegestuurd. Hopelijk bieden ze een veilig & warm plekje voor de kleine dieren die gevonden/gevangen worden 😍

🦋 De verzendkosten wilden ze graag zelf betalen ❤️

Lees meer »

Ballenbox + extra's - Stichting Dakloos Dier

Begin van het jaar nam een medewerker van Stichting Dakloos Dier contact met me op ivm het maken van Streepje de kat. Hartstikke leuk en een uitdaging omdat knuffels maken niet echt mijn ding is. Ik had nog veel last van mijn schouder en was druk met de paascollectie dus het werd een paar maanden doorgeschoven.

 

Toen het met mijn schouder weer wat beter ging was het de bedoeling eraan te gaan beginnen maar eigenlijk wist ik iemand die dit veel beter en sneller kon 🙃 Dus de stoute schoenen aangetrokken en een berichtje gestuurd naar @fabulouswhiskers. Gelukkig wilde zij dit heel heel graag doen 🥰 En laat ik eerlijk zijn...ik had Streepje echt niet beter kunnen maken!

 

Om mijn schuldgevoel 'af te kopen' heb ik heel veel kattenspeeltjes gemaakt voor ze. Ik had ook nog wat vensterbankmatjes over, blikjes kip welke de dames niet lekker vinden en Hinto's 🌈 bed wat sinds hij niet meer bij ons is niet meer wordt gebruikt en samen met wat lekkers voor het personeel is dit hele pakket ondertussen verzonden en ontvangen door de stichting ❤️

🦋 De verzendkosten zijn betaald via het Aurora Amra Vlinderfonds

Lees meer »

Kittenslaapzakjes om te testen - Jolanda Kittens Wierden

Omdat het kittenseizoen alweer volop is begonnen wilde ik iets proberen te maken waarin deze ukkies lekker warm en veilig zijn. Dit zijn kleine kittenslaapzakjes geworden.

Via Instagram & Facebook mochten er gastgezinnen getagd worden die ze wellicht zouden willen testen. Jolanda Kittens Wierden werd ongeveer 70x getagd dus ik kon er niet onderuit 😅 Jolanda is dus de winnares en ze heeft ondertussen 3 heel kleine kittens die ze mogen testen.

🦋 De verzendkosten zijn betaald via het Aurora Amra Vlinderfonds

 

Lees meer »

Ballenbox + extra's - Stichting Zwerfkatten Boxtel

Via Facebook & Instagram kon er geraden worden hoeveel ballen er in de vaas zaten, je speelde niet mee voor jezelf maar voor een opvang van je keus. Het juise antwoord werd niet geraden maar Stichting Zwerfkatten Boxtel zat er het dichtst bij. Zij ontvangen binnenkort onderstaand pakket.

🦋 De verzendkosten zijn betaald via het Aurora Amra Vlinderfonds

Lees meer »

Meow Mystery Box Gastgezin

Via het Kat van Fortuin is er € 68,00 opgehaald (na aftrek prijzengeld) Dit is voldoende voor de komende 2 Meow Mystery Boxen. De eerste is ondertussen onderweg naar Helen and Paws, België.

Lees meer »

Donaties Dierendonatie.nl

Vandaag de eerste 2 donaties gedaan via Dierendonatie.nl. € 25,00 voor teststrips voor diabeteskatten bij Kansarme Dieren & € 25,00 voor Kittenbrokjes voor Dakloos Dier.

Lees meer »