Webshop sluit 31-12-2022!!!

Vlinderbox Stichting Hanna

De tweede Vlinderbox gaat naar Stichting Hanna - De achtste hemel, als ik de berichtjes op Facebook lees spreekt daar zoveel liefde uit voor de dieren en haar 'afscheidsverhalen' overtreffen die van mij ruim. Reden genoeg voor een leuk cadeau!

Deze box is mogelijk gemaakt door de veiling van november, iedereen heel erg bedankt voor het meedoen.

Lees meer »

Speeltjes voor Superkatten

27 oktober bracht ik een bezoekje aan Stichting Superkatten, helaas was ik de tas met speeltjes vergeten maar deze heb ik metten op de post gedaan toen ik thuis was. Ondertussen hebben ze onderstaande speeltjes ontvangen.

Lees meer »

Verrassingspakketjes Gastgezinnen Dierenopvang Koningen

Met de laatste kraskaart is er € 60,00 verzameld!

Hiervan zijn 8 verrassingspakketjes gemaakt voor de gastgezinnen van Dierenopvang Koningen. Dit als bedankje voor al het werk wat zij doen voor alle kittens & katten die er bijna dagelijks binnenkomen bij de opvang. Respect!

Lees meer »

Eerste Vlinderbox - Stichting Beertje

De veiling van 15 kattenspeeltjes was een succes, van de opbrensgst (€ 57,00 min materiaal & verzendkosten) is een mooi speel & snackpakket samengesteld.

Stichting Beertje is de eerste kattenopvang die er eentje heeft ontvangen. In deze Vlinderbox zitten 11 handgemaakte speeltjes, nog wat andere speeltjes en uiteraard snacks.

Omdat mijn eigen suikerkat Hinto 3 weken geleden is overleden heb ik de insulinespuitjes (200) die ik net had gekocht ook mee verzonden, net als 20 zakjes en 2 blikjes Kattovit, 66 zakjes Royal Canin (deze had ik van Stichting Amsterdamse Zwerfkatten gekregen) en 25 blikjes Gourmet met zachte kern. Zo krijgt dit allemaal een goede bestemming.

Ik hoop dat de oudjes die bij de stichting wonen er heel veel plezier van gaan hebben.

Lees meer »

Kittenvoer - € 85 (Dierenopvang Koningen)

Aangezien er op het moment veel kittens in de opvang en bij gastgezinnen zijn met diarree klachten heb ik geprobeerd wat extra geld op te halen om daar voer voor te kopen. Door middel van Kat van Fortuin zijn hiermee maar liefst 120 🦋🦋🦋 verzameld! Een gedeelte hiervan is gebruikt voor 36 blikjes Royal Canin Gastro, de overige vlinders zijn bijgeschreven bij het totaal aantal verzamelde vlinders en wordt later goed besteed.

Lees meer »

Pakket (Dierenopvang Koningen)

Vandaag is dit pakket op de post gegaan. Speeltjes & snacks voor de opvang zelf en de Jokerballetjes Aurora voor iedere kat of kitten die hun gouden mandje hebben gevonden en gaan verhuizen naar hun Furrever Home 💟

💟 Iedereen die hieraan heeft bijgedragen dmv donaties, een bestelling, meespelen met de kraskaart en/of Kat van Fortuin heel erg bedankt namens beide dierenopvang en mij 🥰

Lees meer »

Aurora Amra Vlinderfonds!

Per 1 juli heeft het Aurora Amra Vlinderfonds een andere invulling gekregen. In plaats van iedere maand een pakket naar een andere kattenopvang te sturen heb ik besloten om in ieder geval tot en met 31 december 1 opvang te steunen. Dit is Dierenopvang Koningen geworden.

Tevens ga ik regelmatig een veiling organiseren, de opbrengst hiervan wordt gebruikt om een goed gevulde Vlinderbox samen te stellen welke naar een kattenopvang in Nederland verzonden wordt.

Lees hierover meer op deze pagina.

Lees meer »

Verzonden pakketten 2021

Welke opvang hebben in 2021 een pakket ontvangen? Tussen haakjes zie je het aantal verzamelde vlinders voor de betreffende opvang.

  • Dierenopvang Koningen ()
  • Kittenopvang Het KOT & Mi-How (147)
  • De Jochemstichting (190)
  • Stichting Amsterdamse Zwerfkatten (83)
  • Het Katshuisch (142)
  • Stichting Dierenthuis (58)
  • Dierenopvangcentrum HoKaZo (80)

Meer info & foto's: Verzonden pakketten 2021

Lees meer »